11 Aralık 2009 Cuma

Zamanı gelmedimi Rijkaard?



Antalyaspor -galatasaray maçından aklıma bu soru geldi?neden kendi yerli malımız ufuk varken leonun yediği gollere,hatalı paslarına ve riskli hareketlerine katlanıyoruz.evet rijkaard sözüm sana,neden bu çocugu ilk 18e bile almıyorsun ve takıma adapte etmiyorsun?sen degılmıydın zamanında rüştüyü kızağa çeken ve valdesi dünya futboluna armağan eden?zamanı gelmedimi rijkaard?

Bir diğer konu ise galatasarayın eksikleri.bu sene daha iyi anladık ki futbola sadece ofansif olarak bakmak çok yanlış.sene başında galatasarayı yorumlarken hep defansının çok vasat oldugunu.bu defans yuzunden dünya kupaına gidemedıgımızi belırtıyordum.ve nitekım haklı cıktım.galatasarayın en buyuk problemı defansıdır.bir defans bu kadar mı hata yapar?bu kadar mı adam kacırır anlamıs degılım.
sıcak yaz gunlerınde bir arkadasımın bana attıgı mesajla gökhan zanın galatasarayla anlastıgını duydugumda inanın decoyu transfer etmısız gıbı sevınmıstım ve nıtekım bu sevıncım galatasarayın uzuntusu oldu.tesekkurler adnan başkan tesekkurler haldun üstünel.

Gelelim galatasarayda devre arasında yapılacaklara.ufugun turkıye kupası maclarında oynatılarak takıma yerlestırılmesı rijkaardın yapması gereken 1. hamle bence. aydın-barış-linderoth un derhal takımdan uzaklastırılması gerek.defansa cok ıyı bır yabancı stoper alınması ve zana zorda kalmadıkca forma verılmemesı gerek.onun onune ıyı bır on lıbero alınması gerek.tıpkı gecen sene devre arasında besıktasımıza kazandırılan ustun alman teknolojısı olan fabian gıbı.keitayı küstürmemek gerek.inanılmaz faydalı bir futbolcu.son damlasına kadar istıfade edılmelı.eger baroş yetısmıcekse bir tane forvet alınması sart bu takıma.ve son olarak ardanın uzerıne fazla dusulmemesı lazım.cok göz onunde bence ve buda performansını etkılıyor.
Bunlar benım nacizane goruslerımdır.ve bence bunlar yapılırsa galatasaray uefa avrupa lıgının lıverpooldan sonra en buyuk adayıdır.ama tekrar edıyorum bu defansla mumkun degıl.bu arada milli takımımızın yenı defansıda gönül-toraman-servet-ismail olması en buyuk temennımdır.yenı gelecek hocaya duyurulur:-)
Son olarakta kewell ı takdır edıyorum.bu sene mukemmel bır performans sergılıyor.ıtıraf edıyorum en buyuk hayranlarından bırıyım....

Yazan:DRNC

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi