25 Aralık 2009 Cuma

Galatasaray'ın 2000 'li yıllardaki en iyi 11'i....

Bu aralar moda bu herkes 2000 li yılların enlerini seçiyor .Biz de Galatasaray'ın en iyi 11'ini secelim dedik


Kale:Claduio Taffarel:Mondragon ile arasında gitmedim değil.Ama gerek kariyeri gerek uefa kupası apoleti ile koca bir adım öne çıkıyor Taffarel.

Sağ Bek:Ümit Davala:Galatasaray'ın en sorunlu bölgesi oldu sağ bek her zaman.Hep devşirme oyuncularla oynadık.Ümit Davala'da devşirme sayılır ama ordaki en iyi performansı'da o göstermiştir Galatasarayımızda.

Stoper:George Popescu:Tartışmasız bu bölgeye gözüm kapalı yazabileceğim bir oyuncu.Şu anda da zorluk çektiği Galatasaray'ın geriden oyun kurmakta işini o 2000 de popescu başarı ile yerine getiriyordu.

Stoper:Bülent Korkmaz:Popescu olurda Bülent olmaz mı.Cesur yürek popi nin tamamlayıcısı rolünde idi Galatasarayımızda.Çıkık omzun ile oynadığı uefa finalinde gönüllerimizi derinden fethetti Büyük kaptan.
Sol bek:Hakan Ünsal:Galatasarayımızın klasik bek problemini çözen isim olmuştur kendisi.Glasgow macında attığı efsane kesmesi ile akıllara kazıtmıştır kendisini.Şimdilerde Galatasarayımıza sallamakla meşgul olsa da iyi bir sol bek idi.


Orta Saha Sol:Arda Turan:Büyük kaptanımız gerçekten Galatasaray'ın son yıllarda çıkardığı en büyük yeteneklerdendir.Müthiş yeteneği ile de zaten tartışmasız hakediyor bu kadroya girmeyi.

Orta saha iç:Emre Belözoğlu:Kızacaksınız ama malesef öyle.Eğer futbol kalitesi açısından bakacak olursak Emre Belözoğlu orayı hakediyor.Ama karaktersiz olduğu gerşeğini değiştirmiyor.

Orta saha iç:George Hagi:Efsaneyi tartışmaya bile gerek yok herhalde.Bize hayatımızda ki en büyük başarıları yaşatan insan.Fenomen.

Orta Saha Sağ:Abdel Kader Keita:Tek devrelik performansı ile hakediyor mu diyebilirsiniz ama tek devrelik performansla o bölgenin son 10 yıldaki en iyisi olduğunu gösterdi Keita.

Forvet:Harry Kewell:Daddy Cool suz bir kadro olmazdı herhalde.Hagi'den sonra Galatasaray'a gelen en iyi yabancıdır kendisi.Gerek lider kişiliği , gerek futbol kalitesi , gerek karizması ile.


Santrafor:Hakan Şükür:Kim attı kral attı hem de Leeds'e Allen Road'da .Türk futbol tarihinin tüm rekorlarını kıran insan.Bu 11,i sonuna kadar hakediyorsun.


Teknik Direktör:Fatih Terim



Benim kadrom bu.eklesemmi diye düşündüğüm oyuncular da vardı tabi.Mesela ; Baros , Song , Okan Buruk , Hasan Şaş ,Mondragon , Capone , Pirates , vs.

3 yorum:

tifosigokhan dedi ki...

kendi kadromu oluşturacak olsam;
sağ beke capone'u koyabilirdim, ümit'i joker olarak yedek kulübesine oturturdum.keita için daha erken olduğunu düşünüyorum,onun yerine "kel hasan"ı 11e yazmak daha makul olabilir. ergün ile suat'ı da ilk 18'e dahil ederdim..

mehemmet van der waals dedi ki...

antrenörüm lucescu olurdu bi de emreyi atıp takımda ergüne yer arardım

mekinci dedi ki...

Kişilikli insanlar 11'i yapsaydık emin ol dünya karmasına bile girerdi bu insanlar vander waals..Ama gel gör ki Futbol kalitesi olarak bu insanlar hakediyor bunu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi