21 Aralık 2009 Pazartesi

İki yabancıya dönüşmeyelim...

Hakan Şükür , Hakan Ünsal ,Hasan Şaş.Eski Galatasaray'lı taze Spor yorumcusu hepsi.ama hepsinde de tarif edilemez bir kuyruk acısı var nedense..Özellikle Gs deki yabancı futbolcular merkezli eleştirilerde bulunuyorlar hepsi...


Bu ekibin başında Hakan Ünsal var.Her yorumunu bir şekilde aba altından kendini överek bitiyor.
Her yorumunda Eski takım arkadaşlarını övüyor onların oynamasını söylüyor.(hasan şaş , ergün ayhan vs.).Yabancı oyuncular ne kadar iyi olursa olsun onları beğenmiyor.Sürekli bir yıpratma çabası içinde.
Örnek:bir demecinde şöyle demişti:
-Bizim uefa zamanındaki takımımız bu Rijkaard'ın takımını paramparça eder.
Benim babam da seninkini döver....
Ne gerek varsa böyle bir açıklamaya.

O da bu kervana katıldı.Trt deki yıpratmalarına Fanatik gazetesindeki yazılarında devam ediyor.
Özellikle yazılarındaki Elano'ya ünlemli göndermeleri ile.
Ör:-Elano bugün müthiş performans gösterdi!!!...Bak bak bak paşamız ne laf çaktı be.Helal olsun.

Hasan Şaş

Eeee bunlar konuşurda Hasan Şaş paşamız boş durur mu?

O da patlattı bombasını..Dedi ki :

-'Ben bu Elano'nun Gençler maçındaki attığı pası kulağımla atarım.' dedi.
Atarsın atarsın ama hasan önce kendi eksenin etrafında 360 derece dönersin sonra atarsın öyle elano gibi 2 saniyede gol olacak şekilde atamazsın...

Sonuç olarak; Sizler bizlere en büyük başarıları yaşattınız.Sizler bizim için efsanesiniz.Ama nolur kendinizden nefret ettirmeyin .Sizin otobüs arkası toplantılarınız , kendi gruplaşmanız yüzünden yabancı oyunculardan verim alamıyor galatasaray.Sizleri biz Galatasaray'da teknik direktör , yönetici , menajer olarak görmek istiyoruz .Ama siz bu davranışlarınızla bu kapıyı kapatıyorsunuz.Sizleri seviyoruz , ama siz de bu sevginin değerini bilerek hareket edin lütfen..

1 yorum:

tifosigokhan dedi ki...

sevgili mekinci,
Türk spor medyasında maalesef acımasızca yaptığın eleştiriler kadar var oluyor bir yorumcu. Eleştiri gelince akşa gelen 1numaralı isim Hıncal Uluç,üslubuyla hitap ettiği kesim belirli olan Erman Toroğlu & Ahmet Çakar ikilisi kayda değer örneklerden.Avrupa futbolu üzerine konuşan Ogan Tarhan, Bülent Timurlenk gibi isimlerin ekranda uzun süre var olamamalarının nedeni ülkemizde salt futbola verilen değerin standartların altında olmasındandır.
Eski galatasaraylı bu isimlerin fütursuzca eleştirilerinin altında hem senin belirttiğin gibi 'geçmişiyle yaşamalarının' hem de spor kamuoyunda popüler olma endişesi yani 'REYTİNG' kaygısı taşıyor olmaları yatmaktadır.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi