12 Aralık 2009 Cumartesi

FENERBAHÇE KELEPÇEYİ TAKTI!





Günlerdir dolaşan kelepçe geyikleri Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı.Ne derece doğruluğu tartışılır olsa da bu olayın,kelepçenin kral dairesinde değil de asıl takılması gereken yerin yeşil saha olacağını Alex de Souza önderliğinde ve ona eşlik eden,ilerde de Alex’in locasında keyifle izleyeceği Özer Hurmacı bizlere gösterdi.

Bir futbol takımı düşünün 8 haftada 8 de 8 yapsın ve Türkiye liglerinde kendi rekorunu kırsın ve aynı takım üst üste 3 maç mağlubiyet alabilme başarısını da (!) göstersin.Üstelik 1 mağlubiyet daha da alması durumunda tarihinde ilk defa 4 maç yenilme statüsüne de erişsin.İşte böyle bir atmosferde,böyle bir gerginlikte başladı maç…Rakip takım taraftarlarının ellerini ovuşturarak beklediği hadi koçum vassel,hadi Ankaragücü naralarının maç boyunca atıldığı bir ortamda maçı izleme olanağı bulduk.

Maçın analizinden çok Fenerbahçe takımının oyuncularının yaşadığı psikolojik baskıdan bahsetmek istiyorum aslında. Birilerinin bu futbolcu kardeşlerimize ne gibi büyük bir camiada oynadıklarını hatırlatsın ki bu camia öyle büyük bir camia ki üstad ne güzel söylemiş ;
“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Evet futbolcu arkadaşlar ve teknik heyet; sizin bu anlayışla, bu bilinçle birlikte üzerinizde taşıdığınız çubuklunun hakkını vermek zorundasınız! Bunun aksini söyleyebilen varsa ceketini alsın ve bir daha girmemek üzere çıksın bu kulupten.Son 3 maçtır yaşananlar bu takıma ve oyuncularına yakışmadı,kötü oynamak futbolun her döneminde olur ama mücadeleni edecek,savaşını yapacaksın.Ve kelepçeleri tek tek bu camiaya dil uzatmaya çalışanlara takacaksın,ama bunu yeşil saha da göstereceksin.

Bugünkü maçı takım olarak hak ettik mi diye sorsanız çok da çoşkulu bir evet deme heyecanı bulamıyorum kendimde,son dakikada çizgiyi geçen top akıllarda kaldı,ama 2.golde Bilica’ya yapılan bariz faulün es geçilmesini de göz ardı etmeyelim.Dileyenler yayıncı kuruluşun sitesinde gerekli videoyu izleyebilirler.

Her şey bir yana bu sönmeye yüz tutmuş bir ateşin küllerinin tekrar tutuşmaya başladığı bir maç olmalı bu maç…Evet futbolcu arkadaşlar ateşe benzin döktükçe,odunu da eksik etmeyince göreceksiniz ki bu ateş daha çoşkulu yanacak.İşte o zaman göreceksiniz neler başarabileceğinizi…Bu ateşin sönmesine izin vermeyin,gelin birlikte yakalım meşaleleri,çünkü milyonlarca Fenerbahçe taraftarının buna ihtiyacı var ve her zaman görüyoruz ve göreceğiz ki bizim bizden başka yoldaşımız yok…

YAZAN:FBA

3 yorum:

Unknown dedi ki...

elıne saglık fba.yanlız o ates 13.hafta inönüde söndü haberin ola:)

tifosigokhan dedi ki...

sevgili fba;
şimdi sen 'ye beni kazım', 'kelepçek vederson' ile 'beyaz türk önder'in varlığını inkar mı ediyorsun?

mekinci dedi ki...

Andre Santos kankamızı unutmayalım..

o olmadan grup olmaz..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi