23 Aralık 2009 Çarşamba

Yo'u'La GeLMe ZaMaNı...


Es Es te süresiz kadro dışı kalan Youla nın GS ile anlaştığı iddia edildi.Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile tartışan ve kulübüyle bağlarını tamamen kopartan Souleymane Youla, Galatasaray takımına çok yakın. .Haldun Üstünel'in ülkesine gitmeden önce görüştüğü ve "Seve seve gelirim" yanıtını aldı..

Seve seve gelir tabi...Basına bugün düşen bu haber eğer doğru çıkarsa Galatasaray Türk Futbolu için çok büyük bir hata yapmış olacak..Youla ülkesine kaçıp takımını,arkadaşlarını,taraftarını satıp gitti hemde O'nu buralara getiren ve gittiği her takıma götüren Rıza Çalımbay'ı ezerek,saymayarak..Rıza Hoca da haklı olarak çok sinirlendi ve artık Youla'yı takımda görmek istemediğini açıkladı...
Türk futbolunda son zamanlarda böyle şeyler görmeye çok alıştık zaten...Antrenmana katılmamalar,ülkesinden geç dönmeler,telefonu açmamalar,otel odasında sakatlanmalar v.s.. yabancı oyuncuların bu sorumsuz davranışlarının altında hep yerli hocalarımız,kulüplerimiz kalıyor,artık sahiplenmeyelim şu tarz oyuncuları,bırakalım gitsinler bakalım nereye gidebilecekler...Ülkelerinde aç gezen bu adamlar buraya gelip futbolcu oluyolar sonrada parayı görünce hadi gülüm eyvallah... .Bu tarz oyunculara bu kadar değer verip şımartıyoruz omuzlardan indirmiyoruz ama bunun geri dönüşü bu şekilde oluyosa oturup düşünmemiz lazım...(Bu arada Youla Eskişehirspor'un yıllık ücreti en fazla olan oyuncusu.)*???

Umut ediyorum ki Galatasaray Lincoln' den dersini almıştır ,Rıza Çalımbay'ı ezip geçen,takımını satıp ülkesine kaçan bu oyuncuyu transfer etmez.. artık görmek istemiyoruz bu tip oyuncuları ligimizde..
Benzer yanlışları diğer takımlarda yaptı ama bu artık bu bir başlangıç olur inşallah ve ligimizde Kewell,Ferrari,Ernst,Alex gibi karakterli,kaliteli oyuncuları görürüz..

1 yorum:

Unknown dedi ki...

galatasarayın bu adamı alacak kadar aptal olduğunu düşünmüyorum:S

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi