11 Aralık 2009 Cuma

Söylesene bize hocam takım niye oynamıyor...

Antalyaspor-Galatasaray 7

2-0 dan 3-2 maçı kazanmak kesinlikle çok güzel.Büyük takım dediğin kötü iken de maçları kazanmalı.Fakat gerçeği de görmeliyiz.Takım da inanılmaz bir motivasyon eksikliği var .Bu yüzden son maçı da alıp devre arasına bir şekilde kayıtsız girmesi tek temennimiz Galatasaray'ın.
Maça gelirsek ; ilginç bir ofsayt taktiği ile golü kalesinde gördü Frank Rijkaard'ın Galatasaray'ı.Şu savunma ile ofsayt taktiği yapabilmek deveye hendek atlatmaktan zordur herhalde.İlk golün şokunu atlatmadan 2.golüde gördük zaten kalemizde aynı taktikle.Maç 2-0 a gelince de daha 20.dakikadan itibaren zamana oynama ihtiyacı hissetti Sedat ve arkadaşları.Bu arada Sedat'a bir parantez açmak istiyorum .Nasıl çirkefti öyle , nasıl hırs yapmış nasıl bilenmiş Galatasaray'a .Maçı çirkinleştirmek için herşeyi yaptı.Allahtan Galatasaray'dan kimse uymadı da ona amacına ulaşamadı.
Antalyaspor-Galatasaray 22

Maçın adamı tartışmasız Keita'dır.Müthiş bir performans gösterdi ilk golü attı 3.golde ki asistinde topu ısrarla rekip oyunculara vermemesi müthişti.Tebrikler Keita.
Elano'nun gol atması güzeldi , ilk golde de Kewell' a verdiği pasla müthiş bir pasör olduğunu gösterdi bizlere.2.yarı fizik olarak da iyi olunca bambaşka bir Elano bekliyoruz.
Savunma rezalet durumda.Devre arası bu bölgeye bir değil 2 transfer lazım bence.Bir tane direk oynayacak Stoper bir tane de alternatif yerli bir defans(Ediz olabilir.). Gokhan Zan ve Emre Güngör ile yola çıkmak intihar olur.Caner defans oyuncusu değilim ben diye bangır bangır bağırıyor.Ama bunların hiçbirisi mazeret değil şu pozisyonları vermek için.Karşındaki Antalyaspor sonuç olarak.
Maç kesinlikle Antalya'nın hakkıydı.Ama direkler müsade etmedi.Her zaman bu kadar şanslı olamayız.Devre arasına atalım da kendimizi bir şekilde ondan sonra yapılacak çok işi var Galatasaray'ın.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

oncelıkle caner niye alındı anlamış degılım zaten.

devre arasında galatasarayda yapılacaklar bellı.barış-aydın-lınderot takımdan uzaklastırılmalı.yabancı kontenjanını kullanarak ıyı bır stoper ve on lıbero alınmalı.tıpkı gecen sene devre arasında ernstın alınması gıbı.

son olarakta gs nin kalecısını pek begenmıyorum.onun yerıne reykartın ufuğu takıma kazandırması gerekıyor nitekım gelecek vadeden bı kaleci.zamanında nasıl rustuyu kesıp valdesı adapte ettıyse yine yapabılır bence.

bunlar nacızane goruslerım

mekinci dedi ki...

kesinlikle haklısın..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi