11 Aralık 2009 Cuma

Özledik Be Delgado...


Çok sevdiğim oyuncular arasındadır Delgado.Türkiye deki ilk maçı olan Galatasaray-Beşiktaş süper kupa maçı ile hayran bırakmıştı kendine beni.(o performansı bir daha göremedik ya neyse)Gerek sempatikliği, gerek beyefendiliği , gerekse iyi bir aile babası olması ile adam gibi adamdır.Delgado.Kendisini izlemek için boynuma beşiktaş atkısı takarak İnönü'ye bile gitmişliğim vardır.
Sakatlıktan kurtuldu Delgado ve antremanlarda kendini göstermeye başlamış yavaş yavaş.Sağlam bir Delgado kesinlikle Tabata'dan daha iyi bir 10 numaradır Beşiktaş için...En azından attığı zaman sıradan gol atmaz öyle Delgado.Sözleşmesi dondurulduğu için 2.yarı izleyebileceğiz Delgado'yu ve sabırsızlıkla bekliyoruz Matti'nin dönüşünü.Sabredemeyenler için video paylaşacaktım en güzel Delgado golleri diye ama blogger'da bir problem var herhalde olmuyor.Link vereyim bari bende.

2 yorum:

tA dedi ki...

delgado ya yer açmak için fink i harcarlarsa isyan çıkarırım. tabata geldiği gibi gitsin. gerçi imkansız görünüyo yönetim tükürdüğünü yalamaz. o zaman ikinci sıraya tello yu koyuyorum. ama hakkaten özlettin kendini delgado, gel artık!!111!

tifosigokhan dedi ki...

gitme konusunda denizli'nin liste başında tabata vardır büyük ihtimalle. İlk geldiği zamanlarda tepki görmesine rağmen Tabata'yı oynatan Denizli'nin son maçlarda hiç ilk 11de yer vermediğini görüyoruz. Denizli Tabata'nın üstünü çizmişe benziyor.
Yönetim baskısı nedeniyle Tabata gönderilmezse Holosko kiralanabilir. Uzun süredir sakat olan slovak golcüyü özellikle avrupa maçlarında pek düşünmemişti Denizli.
Ernst,Sivok,Ferrari,Fink,Tello ve son haftalardaki çıkışıyla Bobo'nun son haftalarda çoğunlukla ilk 11 başladığı göz önüne alınırsa bu isimlerin yeri garanti gibi gözüküyor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi