4 Aralık 2009 Cuma

iNöNü'De SeRi SoNu KaMPaNYaSı

8 haftalık korku filmine 1 hafta ara ... tüm rakiplerimizi korkuttuğumuz için özür dileriz..Fb'li derin bi Ohh çek,Gs'li git bi su iç,Ts'li sen naparsan yap zaten:P...Bugün sizin gününüz ezin,yerin Beşiktaş'ı yerlere vurun Denizli'yi..Rıdvan,A.Çakar,E.Toroğlu hadi konuşun bugün içinizde kalanları kusun rahat rahat..Dile kolay 8 hafta konuşamadınız,ezemediniz yerlere vuramadınız Beşiktaş'ı..


Maça bakalım birazda;

ilk 45 dakka oyunu domine eden,golleri kaçıran bir Beşiktaş..2.yarı gol yememenin verdiği güvenle gittikçe direnci artan ve daha derli toplu gözüken bir Diyarbakır... ama her 2 yarınında mutlak hakimi Beşiktaş..


Ayağa toplarla bilerek hücum yaptı Karakartal ama top bir türlü filelerle buluşmayınca sonuca razı oldu Sir'ün talebeleri..0-0...Denizli'nin kadro tercihlerine giremeyiz zaten saatler sürer kendince bi sistemi var Sir'ün sürekli değiştiriyo ilk 11i , zaten 3 kulvarda mücadele ediyosa bi takım yedeklerin her an hazır olması gerekir ki buda Sir'ün sistemini haklı çıkarır....Tam da bu noktada yeri gelmişken söliyim tek eleştirimi de; Batuhan'a şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum bi görelim artık..

Beşiktaş Taraftarı yine bildiğimiz gibi...



Siyah-Beyazlı taraftarlar, maç öncesinde "Beşiktaş-Diyarbakırspor elele, hep beraber tribüne" diye tezahürat yaptı. Bunun üzerine iki takım oyuncuları bir araya gelip tribünleri selamladı. Selamlama sırasında tüm tribünler futbolcuları alkışladı.



Beşiktaşlı taraftarlar, futbolcuların birlikte tribünleri selamlamasının ardından önce "Türkiye" diye tempo tutup, daha sonra da "Irkçılığa karşıyız, Beşiktaşlıyız" diye tezahürat yaptı

Maç sonunda hep bir ağızdan yine "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratında bulunan taraftarlar, tepkilerini ıslıklarla da gösterdiler.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

hehehe trabzonu yen feneri yen onu yen bunu yen ama diyara takıll hahahahahaha

mcihan dedi ki...

büyük takım büyük maçları sever;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi