5 Aralık 2009 Cumartesi

Avrupalı neye sahip olduğumuzun farkında, ya biz?


Goal dergisi kasım sayısında Avrupa'nın en iyi 15 teknik direktörünü seçmiş..Rijkaard 'ta listede 10.sırada.Fazla söze gerek yok.Elimizdekinin değerini bilelim yeter..



1-Sir Alex Ferguson
2-Jose Mourinho
3-Guus Hiddink
4-JosepGuardiola
5-Otmar Hitzfeld
6-Fabio Capello
7-Arsene Wenger
8-Cesare Prandelli
9-Rafael Benitez
10-Frank Rijkaard:Barcelona'nın kazandığı kupalar için Frank Rijkaard'a teşekkür etmesi gerekir.Hücum futbolunu benimseyen Rijkaard barcelonaya gittiğinde takım 1999 yılından beri kupa kazanamamıştı.Ezeli rakipleri Real Madrid'in gerisindeydiler.Her ne kadar başlangıçta istenen başarıyı gösteremesede takım Rijkaard yönetiminde iyiye gitti ve ilk sezonunda ligi 2. bitirdi.Ertesi yıl klüp ligde şampiyon oldu ve sonraki sezonda hem ligi hem şampiyonlar ligini kazandı.Başarının temel taşı Rijkaard idi.İniesta ,messi ve valdes gibi eşsiz oyuncularla bugünün Barcelonasının temellerini oluşturdu.Galatasaray geçen yaz en iyi alışverişini yaptı.
11-Felix Magath
12-Laurent Blanc
13-Roy Hodgson
14-Manuel Pellegrini
15-Gian Piero Gasperini

4 yorum:

mcihan dedi ki...

Sir Mustafa'yı listeye almayan dergiyi okumam ben :P

tifosigokhan dedi ki...

imparator fatih terim nerede peki? :P

mcihan dedi ki...

3 ön liberoyla hücum futbolunu benimsiyosa kalsın..

Unknown dedi ki...

bizde yabancı hayranlığı devam ettikçe bir yere gelemyiz...kendi insanımızdan çok yabancılara saygı gösteriyoruz..her ortamda böyle nerde turist görsek yalakalık yapmaya çalışırız...fatih terim italya ya gitti adam mecbur italyanca ögrendi.bizde daum 10 yıldır hagi 10 yıldır bi kelime türkçe laf etmiyor..kendi insanımıza sahip çıkalım..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi