27 Ocak 2010 Çarşamba

Orijinal Dos Santos Kullanınız , Çakmalarından Sakınınız...


Evet beklenen transfer bugün resmiyet kazandı ve Giovani Dos Santos resmen , sene sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'a kazandırıldı.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Galatasaray'ımıza..

Devre arasını transfer olarak bu kadar hareketli geçiren bir klüp olmamıştır herhalde Türk futbol tarihinde.Gio transferinde bakacak olursak; adamın yetenekleri tartışılmaz. İleri 3 lünün bence her bölgesinde kullanabilir Galatasaray onu.Ve hatta orta 3 lünün en ofansif oyuncusu olarakda kullanabiliriz Gio'yu.Üstelik henüz 89 doğumlu olması bir başka avantajıdır bu transferin..Şimdi problem olarak Gio'nun rotasyonda nasıl kullanılacağı düşünülüyor .Onu da bizim düşünmemize bile gerek yok .Çünkü takımımızın başındaki insanlar dünya'da rotasyonun öncülerinden.
[610x.jpg]

Asıl problem ise takımdan kimin gönderileceği.İşte bu sorunun hala cevap bulmaması bu transfere tam olarak sevinemememizin nedenidir.Şu anda 3 alternatif var elimizde .

1- Leo Franco'nun sözleşmesi fes edilir ve kale aykut ile ufuk'a emanet edilir:Bu bence en mantıklı seçenek ama Rijkaard için en mantıklı seçeneğin bu olduğunu düşünmüyorum.

2-Nonda gönderilir:Bu da bence iyi bir seçenek ama yerli bir forvet transfer edilirse.

3- Kewella yollar ayrılır:İşte bu en korktuğu seçenek ve gerçekleşirse futboldan soğumama sebep olacak seçenektir..Bu seçenek gerçekleşmemeli çünkü;
a-) Kewell takım için sadece bit oyuncu değil , aynı zamanda gizli bir lider.
b-)Kewell taraftarın Arda'dan sonra vazgeçemeyeceği 2.oyuncudur.Gönderilirse olası başarısızlık durumunda yönetmin başı aprıyacaktır.
c-)Dos Santos 'un üzerinde Kewell baskısı olacaktır ve sürekli Kewell ile karşılaştırılacakır.

Fazla bi zaman kalmadı 2 3 gün içinde herşey netleşecek ve göreceğiz.En korkutucu senaryonun
gerçekleşmemesi dilemekten başka bir seçemek kalmıyor biz taraftarlara...

Bu arada yazımın başlığının sebebi malum takımın malum taraftarlarının Galatasaray çekememezliğidir.Her platformda Galatasaray'ın transferlerini küçümsemeleri ve kendi transfer fiyaskolarını görmemeleri (bkz. guiza , gökhan ünal , mehmet topuz) kopmleksli birer insan olmalarının sebebi olsa gerek...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi