6 Ocak 2010 Çarşamba

Basın Arda'nın üzerinde ve arada yastık yok...




Geçen akşam gerizekalının biri(soldaki) saçma sapan bir arda-messi kıyaslaması yaptı , bugünde başka bir geri zekalı(sağdaki) bu saçmalıkta mantık ararcasına bir yazı yazdı.http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13394850.asp?gid=211&sz=99831

Ve o kadar saçmaladı ki , Türk futbolunun en büyük değerini çöpe attı.Bir amigo gibi yazı yazdı adeta. Arda üzerinden prim yapmayı bırakın artık.Siz böyle arda-messi karşılaştırmaları yaptıkça Arda ve doğal olark Türk futbolu zarar görecektir bundan.



Bizim yapmamız gereken Arda'yı nasıl Avrupa piyasasına iyi bir şekilde pazarlayabiliriz sorusunun cevabını bulmak olmalı , onu yıpratmak değil. Bugün Luka Modric Tothenham'a 20 milyon Euro ya transfer olabiliyorsa biz de Arda'yı en az o paralara Avrupaya pazarlayabiliriz.Arda ondan çok daha iyi bir oyuncu.Ve Arda'nın böyle bir transfer yapması diğer Türk futbolcularının da ufkunu açıcaktır . Avrupalılar Türk futbolculara yatırım yapmaktan korkuyor , çünkü önlerinde çok kötü örnekler var.Bu izlenimi kırmak için Arda çok iyi bir fırsat ve bunu değerlendirmemiz lazım.

Ama bizim basınımız böyle bir değeri korumak yerine , ona tecavüz etme yoluna gidiyor.Ne zaman Arda muhabbeti açılsa en uç örneklerle(messi vb.) karşılaştırılıyor Arda.Ne gerek var bunlara yani , kimse ile karşılaştırmayın abi Arda'yı onu Arda olarak değerlendirin.Arda'nın oyunculuğunu değerlendirmek için referans noktanız neden Messi oluyor her seferde.

Arda'yı size yem etmeyeceğiz .Toplarınızla tüfeklerinizle , ağır sanayi hamlenizle gelin ulan...


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi