16 Ocak 2010 Cumartesi

Denizli'nin maç sonu açıklamaları...

Mustafa Denizli (Beşiktaş teknik direktörü) (Getty Images)
"Gayet iddialı konuşurum, ama bu iddiama futbolcularımın uyum göstermesi lazım. Her şeyiyle uyum göstermesi lazım. Saha içinde acemice hareketler yapılıyor. Beşiktaş'ın büyüklüğünü zaman zaman unutuyoruz. Bunları hafta içi çalışmalarımızda bertaraf edeceğiz. Bertaraf edemezsek bazılarını bertaraf edeceğiz"

Belli ki fena kızmış Denizli.Hafta içi bi neşter operasyonu görebiliriz Beşiktaş'ta.Seçim öncesi de sürpriz transferler olabilir.Bekleyip göreceğiz.

Nouma tribündeydi..

Bu arada Nouma'da tribünde idi.Maçtan sıkılan taraftarlar , Nouma tezahuratları yapınca, o da buna çektirdiği 3'lükle karşılık vererek şovunu her zamanki gibi icra etti.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Sonbahar geldiğinde ağaçta kalan son yaprak vardır ya hani..Ağaca bakar kalırsın, ne zaman düşecek diye..Günler haftalar geçer o yaprak düşmez, ve sonra bir gün gelir bakmaktan sıkılırsın..
Sonrasında ilkbahar gelir ve yeni yapraklar açmaya başlar, ve o an tekrar o yaprak aklına gelir ağaca bakarsın..Yoktur orada, bilirsin olmadığını ama yerini o kadar çok iyi bilirsin ki, gördüğünü hayal edersin orada..

İşte Pascal da öyle bizim için, Beşiktaş için, Çarşı için..

Kalbimizdesin Pascal..
Seni seviyoruz...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi