24 Ocak 2010 Pazar

Karlar altında altın değerinde 3 puan...

Galatasaray - Gaziantepspor maçı 2

Maç başlarken aklıma hemen geçen sene 2.yarının ilk maçı olan Sivasspor maçı geldi.Ümit Karan'ın buza tekme atıp kırmızı görmesi o maçı kaybetmemiz falan filan...

Çok zevkli bir maç izledik bu akşam.Müthiş tempolu bir maç oynandı bu akşam Samiyen'de.Fizik olarak iyi bir Galatasaray vardı.Özellikle Canerin yırtıcı ve elano'nun maestroluğu eşliğinde ilk yarı abluka altına aldı Galatasaray Antep kalesini.Ama sahada öyle bir Nonda vardı ki, saç baş yoldurdu.İlk yarı gol gelmeyince iyice gerildi maçı izleyenler.2.yarıda maçın kahramanı Caner'in kazandırdığı Penaltıyı herkes Elano kullanacak derken , topun başına Nonda geçmesin mi ? Ve golü de kaçırmasın mı.?Bardağı taşıran son damla oldu bu Nonda için ve tribünlerde Nonda aleyhine tezahuratlar gelmeye başladı.

Penaltıdan sonra oyuna Jo'yu aldı Rijkard.Ama yine herkes Nonda çıkacak diye beklerden tabelada 9 numara Elano gözükmesin mi.Bu da 2.soğuk duş oldu Galatasaray taraftarı için.

Ben Nonda'nın çıkmamasını Rijjkardın Nondayı yem etmemek için yaptığı bir hamle olarak düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.Çünkü bu değişikliğin futbolun teknik analizleri ile açıklanacak bi yanı yok.

Sonuçta Galatasaray Arda-Mustafa Sarp A.Ş golü ile maçı kazanmasını bildi ve bütün olumsuz ve şanssızlıklara rağmen altın değerinde 3 puan aldu..

Caner'e bir parantez açmak istiyorum burada.Gerçekten tam bir Keita performansı gösterdi ve bizi mest etti.Kewell'ı aratmayacak gibi gözüküyor.Adamı sol bek diye aldık ama Ofansif orta saha olarak kullanıyoruz , orası da ilginç tabi.Tebrikler Caner aynen devam..

Elano'nun da takıma entegrasyonu tamamlanmış diyebiliriz artık.Güçlenmiş , takıma kendini kabul ettirmiş.Galatasaray çok faydalanıcak ondan bu devre..

Hani bilgisayar oyunlarının cd sini alırsın ve hiç kurulama gerek kalmadan sadece cd yi takıp oyunu oynarsın.Neill de aynen öyle bir oyuncu .Hazır bir oyuncu , takıma hemen alışmış, kırk yıllık bir Galatasaraylı gibi idi.Galatasaray aradığı stoperi buldu mu ne?

Nonda gidecek , Nonda bilerek oynamıyor , Penaltıyı bilerek atmadı spekülasyonları dolaşıyor ortalıkta.Ben şahsen nonda 'yı beğenmem , ama gerçek bir profesyoneldir ve çok karakterlidir.Kendisinin kapasitesi bu kadar, Nonda bu , bu golleri atamaması normal.Sene başında Nonda Türkiye'nin en iyi santrafor'u diyenlere burdan Selam çakıyorum...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi