10 Nisan 2010 Cumartesi

Sonuç kısır ama futbol güzel...


Şenol Güneş ile birlikte 2 .yarı çıkış yakalayan Trabzon tempolu ve zevkli oyununu İnönü'de de sürdürdü.Beşiktaş'ta ise diğer maçlara nazaran daha ofansif bir kadro vardı.Bu 2 faktör topun bir o kalede bir bu kalede olmasını sağladı.


Trabzon'un sahadaki kısa ve ayağa isabetli paslarla rakip kaleye gidebilmesine bir Galatasaray'lı olarak imrenmedim desem yalan olur.Galatasaray'ın sene başından beri özellikle orta saha ve defansta Mustafa Sarp , Mehmet Topal , Servet gibi oyuncularla yapmaya çalıştığı pas trafiği bu olsa gerek.Colman özellikle bu sene tamamen takımın lideri konumunda , asistanı Alanzinho ise kanımca ; gerek istikrarı, gerekse performansı ile Yattara'dan daha faydalı bir oyuncudur Trabzon için.Bu sene Alanzinho'nun sakatlandığını hatırlamıyorum.Selefi Yattara ise 1 buçuk yıldır kayıp.
Beşiktaş ise bugün maçı koparabilecek pozisyonlar buldu ama bir o kadar da pozisyon verdi.Umut'un karşı karşıya pozisyonunda , Rüştü'nün kurtarışı ya da Umut'un beceriksizliği maçın en önemli kırılma noktalarından biriydi.
Maçın hakkı bence beraberlikti.' takımında net pozisyonları vardı , İki takımda maçın belirli kısımlarında maçı domine ettiler.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi