17 Nisan 2010 Cumartesi

Aslan pustu avını bekliyor...



Eee kazanman gereken maçları kazanamazsan rakibinin puan kaybetmesini bekleyeceksin.Galatasarayda onu yapıyor . 3 puanı koydu cebine Fb-Bjk derbisinin sonucunu bekliyor.
Kazanan takım bozulmaz , felsefesinden vazgeçmedi Rijkaard iyi de yaptı. En azından mücadele bakımından zayıfta olsa , pas yapabilen bir takım vardı sahada . Ta ki İniestafa (Mustafa Sarp ) girene kadar.Sonra olan oldu ve skoru tutmaya çalışan ve tutamayan Galatasaray beklerinin hatası ile golü yedi . Bireysel performanslara bakacak olursak;

Aykut:Fena değildi , 2 kritik pozisyon çıkardı.Golde hatası yoktu.

Sabri:Sakatlıktan sonra ilk yarıdaki Sabri değil hala. Yenilen gol net bir şekilde Caner-Sabri A.Ş yapımıdır.Hücumda da Keitaya pek yardımcı olmadı.

Neill:Yeni Popescu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor . Ama tarz olarak Popescu değil bu adam. Tam olarak , biraz Popescu ,biraz Bülent Korkmaz var bu adamın içinde.Arda gidecekse kaptan adaylarımdan biridir , Kewell ile birlikte.

Caner:Artık kesinlikle bonservisi alınmamalıdır diyorum.Bu kadar akılsızca futbol oynar bir insan.Verdiği kararların hemen hemen hepsi yanlış.Pas vermesi gereken yerde , şut çekmesi insanı sinir ediyor.Pembe Audi'si ile Moskova'ya doğru yola çıkmaya başlasa iyi olur.

Elano:İlk kez Elano'yu eleştiriyorum burada.İnsan biraz kendini göstermez mi be kardeşim.Anladık Dünya Kupası'nı düşünüyorsun , ama insan birazda kendini gösterir.

Keita : Takımın ataklarının yine en önemli ismi . Galatasaray'ın özellikle 2.yarı kazandığı maçların hemen hemen hepsinde başrol oyuncusu oldu Keita.Kim ne derse desin ligin en iyi yabancı oyuncusudur kendisi.

Baros:Sen neredeydin be kardeşim bu zamana kadar.Keşke sakatlığına yanlış teşhis yapılmasaydı da erken gelseydin takıma.Sensiz geçen günlerin önemini şimdi daha iyi anlıyoruz.

Son olarak Arda ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum.Tepkinde kesinlikle haklısın , ama dünya'da da tek protesto edilen futbolcu sen değilsin be kardeşim.Senin için İzmirden ve çevre illerden gelen taraftarlara bu kadar da sırt çevirme.Sonuçta sana o protestoyu yapan İstanbul'da bir kaç kendini bilmezden başkası değil.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi