18 Nisan 2010 Pazar

Fenerbahçe KAZandı!!!!!!

Bilica adlı futbolcu demeye dilimin varmadığı insan müsveddesini atamayan Hüseyin Göçek'e yazıklar olsun.Fener iyi oynadı ya da Beşiktaş iyi oynadı konularına hiç girmeyeceğim.Ama bu akşam Kadıköy'de bu sezonun en büyük hakem faciası yaşanmıştır.Beşiktaşın hakkı resmen gaspedilmiştir.Üstüne 2 oyuncusu kırmızı kart görmüştür.Maçın en ilginç hareketi ise maçın 2. yarısında yaşandı.Penaltı yapan Bilica , penaltı noktasını kazılamaya başlamış ve penaltı noktasında kocaman bir çukur oluşturmuştu.Ve üstüne topu penaltı noktasına koyamayan bobo'ya topu neden penaltı noktasına koymuyorsun diye itiraz da bulunmuştur. Neden koyacak gerizekalı penaltı noktasını sincap gibi kemirdinde ondan...Beşiktaş'ın galibiyet umutlarını o kemirdiğin penaltı noktasına gömdün de ondan.

Keita'ya Türkiye'ye gelmiş en çirkef yabancı diyen fenerliler , şimdi de diyorlar ki Keita ile Bilica çirkeflikte yarışır.Keita Bilica'nın yanında melek kalır.Yazıklar olsun be..Ne yarışması , Bilica'nın ki çirkeflik değil Bizans oyunudur. Bir takımın hakkını gaspetmektir.Çok merak ediyorum bu terbiyesiz insan müsveddesine ne kadar ceza verilecek . .. Bekleyip göreceğiz.

Maçta bunun gibi birçok hakem faciası yaşandı.Sonuç ne mi oldu ? Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı gaspedildi.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

beşiktaşın şampiyonluk şansını gasp edildiğine inanmıyorum.
sarı kart bilicaya kazı çalışması yaptığı için verilmiş:)aynı hareketi brazilyada bu hafta yine yapıyorlardı.ligtv video haberlerde bulabilirsiniz.brezilya da gelenekselmiş.:D.gelmiş geçmiş en çirkef futbolcuda NOUMAdır.Fenerbahçe kesinlikle hakederek kazandı, hakem karşılıklı yanlış kararlar verdi.Beşiktaş türbinlerinde maç sırasında cinsel organını sergiliyen kişiliğinde haberini koyun o zaman.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi