13 Mart 2010 Cumartesi

Rıdvan Dilmen Üzerine...


Rıdvan Dilmen bugün Türkiye'nin en önemli spor yazarlarından biri.Şahsen ben Galatasaray maçından sonra acaba Rıdvan maç hakkında ne demiş diye merak ediyorum.Ve bu çoğu insan içinde öyle.

Bu aralar tarafsız olmadığu düşünülüyor Rıdvan Dilmen'in ve tepki alıyor özellikle gs taraftarlarından.Bazen şahsen bende bazı söylediklerine gıcık olmuyor değilim.Galatasaray'ın bazı oyuncularının üzerine çok gittiğini düşünüyorum.Mesela Neill ve Jo geldiğinde yedek olurlar , büyük hedeflerin oyuncusu değil tarzı şeyler söylemişti.Ve bunları sçyleyen Rıdvan Dilmen Gökhan Ünal transferine iyi transfer diyerek kendisi ile çelişmişti.Yine Giovani Dos Santos için paf takım oyuncusu demişti falan filan..

Ama herşeye rağmen Rıdvan Dilmen'de bir taraftar ve ne kadar tarafsız olmaya çalışsa da kusursuz olamıyor işte.Yine herşeye rağmen o kadar dinazorun bulunduğu bir spor camiasında Rıdvan Dilmen en okunulası ve dinlenilesi yorumculardan biridir.Hıncal , Çakar , Sinan Engin , Erman gibilere nazaran kat kat daha iyi bir yorumcudur.Futbol bilgisini zaten tartışmaya gerek yok.
Sonuç olarak hiç bir şeyin kusursuzunu bulamayacağımıza göre Rıdvan Dilmen elimizdekilerin en iyilerindendir.Ve sahip çıkılmalıdır.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi