27 Mart 2010 Cumartesi

Adnan Polat'ın yel değirmenlerine karşı savaşı...

VE POLAT YENİDEN BAŞKAN..
SARI 2.172(Adnan Öztürk)
KIRMIZI 2.819(Adnan Polat)

Adnan Polat bugün üst üste 2.kez Galatasaray Başkanı seçildi.Ama bu kadar yakın bir oy farkını kimse beklemiyordu herhalde.Bu nasıl bir lise baskısıdır kardeşim.Hiç bir projesi olmayan , hiç bir ağırlığı olmayan Adnan Öztürk bile sırf liseli olduğu için bu kadar oy alabiliyor.Hatırlayalım Özhan Canaydın: G.saray Lisesi mezunu ve en ağır eleştirildiği zamanda bile çok rahat bir şekilde seçimi kazanmıştı.Adnan Polat ise Türk futbol tarihinin en kaliteli kadrosunu kurmuş , başına Rijkaard ve Neeskens'i getirmiş , hakkında olumsuz konuşan tek bir Galatasaray taraftarı olmamasına rağmen liseli olmadığı için zar zor seçim kazanıyor.Bu Galatasaray için büyük tehlikeydi ve Adnan Polat bu tehlikeyi , yüzyıllık G.saray lisesi mezunu olmayan başkan olamaz tabusunu 2 defa yıkarak Bertaraf etmektedir.Bu yüzden yazının başlığını böyle seçtim.Hani Adnan Polat diyorya Rijkaard bir devrimdir. Bence Adnan Polat'ın yaptığı devrimdir.Düzene karşı kazanılan bir zaferdir.

Bu düzen Liselileri o kadar rahatsız etmiştir ki , Yiğit Bulut isimli , sözde Galatasaray'lı özde çıkarcı insan , köşesinde şu sözleri söylemiştir:

mekteplilere son çağrı!
geçtiğimiz hafta içinde galatasaray‘ımızın adı ile anılan kulübü neden adnan polat ve ekibinden kurtarmamız gerektiğini detayları ile yazmış ve hıncal uluç tarafından kafatası avcısı olarak suçlanmıştım! yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım ve çağrımı yeniliyorum: görevinizi lütfen yapın ve kurtarın ismimizle anılan bu kulübü! bizden birini getirin! kimilerine göre yanlış olsun, işi bilmesin ama bizden olsun! direksiyona bir geçelim en azından inşaat demirleri arasında kaybolan ruhumuzu kazanalım!

Sonuç olarak Adnan Polat bizi böyle bağnaz insanlardan kurtarmıştır.Ama bu insanlar rahat durmayacaktır ve pusuya yatıp sadece Adnan Polat 'ın zayıf bir anını bekleyecektir ve Adnan Polat'ın kellesini almaya çalışacaktır.



Paylaş

1 yorum:

tifosigokhan dedi ki...

Adnan Polat yönetiminin bir kısmının temelleri rahmetli Özhan Canaydın zamanında atılan Aslantepe Stadı,GS Bonus card,Riva,Futbol A.Ş şirket birleşimi gibi projelerini başarıyla sonlandırmasını bekliyoruz. Seçim sonucunun tüm camiaya hayırlı olması dileğiyle...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi