24 Mart 2010 Çarşamba

Lincoln'den mesaj var...



Brezilyalı oyuncu lancenet'e bir röportaj verdi.Röportajında atletico mg-cruzeiro, schalke-dortmund ve f.bahçe-g.saray derbilerinde oynadığını bunun kendisine büyük gurur verdiğini söyledi.Lincoln, f.bahçe derbisinde oynamayı şu sözlerle açıkladı: "Hiçbir şey yapmaya gerek yok. sadece sahada olmak bile hislerinizi harekete geçiriyor. daha fazla ve iyi oynamak istiyorsunuz" dedi.

Röportajı yapan caio carrieri'nin bu hafta sonu oynanacak derbiyle ilgili sorusuna ise lincoln, "benim oynadığım g.saray'dan daha güçlü bir kadroları var. evinde g.saray, f.bahçe'yi çok farklı yenecektir. ben eski arkadaşlarıma çok güveniyorum. kalbim onlarla" dedi.

galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kulübün arkasından sallayan futbolcuların aksine,her defasında taraftarı ve galatasarayımızı yücelten ifadeler kullanan Lincoln şaşırtıyor beni.Bu gözler ne karaktersizler gördü,ne ''küçük''ler gördü.ama onlar karakterli ve büyük oldular herkesin gözünde.sen ''küçük'' ve karaktersiz oldun be lincoln.
Bu arada resmi siteni de bir düzenle be Lincoln.Hala açılış sayfanda Galatasaray formalı pozların var.Anladık bizi unutamıyorsun .Ama Palmeiraslı hayranların bozulur bak.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi