30 Mayıs 2010 Pazar

Quaresma bilmecesi ...



Yaklaşık 2 aydır Beşiktaş yönetimi Quaresma transferi ile uğraşıyor.Ve sürekli değişik haberler geliyor bu transferle ilgili.Birgün, klübü ile anlaşıldı , Quaresma ikna edilmeye çalışılıyor , başka birgün yeni teknik direktörün gelmesi bekleniyor i onun kararı ile Quaresma'nın durumu belli olacak vs vs.
Beşiktaş yönetimi bir kere bu transferi bu kadar dillendirmekle büyük hata yaptı.Çünkü olur da Quaresma gelemezse taraftarın uğrayacağı hayal kırıklığını düşünmek bile istemiyorum.Zaten taraftarla arası bozuk olan yönetimin aradaki buzları biz nebze olsun eritmesi için güzel bir fırsattı Quaresma. Olur da Quaresma gelemezse buzlar erimemek üzere sertleşir yönetimle taraftar arasında.
Tabi bir de kabus gibi bir senaryo dolaiıyor ortalıkta.O da ne biliyor musunuz? Quaresma'yı Türkiye'den herhangi bir klübün özellikle de Fenerbahce'nin transfer etmesi ki bu senaryoyo düşünmek bile istemiyorum.Beşiktaş taraftarı ikinci bie Topuz vakasını kaldırır mı ? Bence hayır.İşte o zaman yönetim bu enkazın altından nasıl çıkar ? Bence çıkamaz...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi