11 Mayıs 2010 Salı

PaTLaYaMaDaN eLVeDa


Beşiktaş'ın olay çocuğu Batuhan artık Eskişehirspor'da forma giyecek.Beşiktaş Kulübünden borsaya bildirilen metinde;

"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor Kulübü'ne 2.100.000.Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden 7 yıl içerisinde, futbolcunun Eskişehirspor tarafından başka bir kulübe transferi ya da kiralaması durumunda Eskişehirspor Kulübü kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin %25'ini Şirketimize ödemekle yükümlüdür."

Beşiktaşta yıllardır patlaması beklenen Batuhan Eskişehirsporda,diğer bir patlama beklenen Serdar Özkan ise Galatasarayda...Beşiktaşta patlayamayan bu oyuncular yeni takımlarında patlarlarsa işte o zaman asıl patlama Beşiktaş yönetiminde olacaktır; ama ben bu transferlerdeki cesaretlerinden dolayı Beşiktaş yönetimini kutluyorum..

Beşiktaş kulubünün karakteri tam oturmamış oyuncuların patlamasına bekleyecek kadar zamanı yok...Serdar ve Batuhan kendilerine verilen şansları değerlendirememişlerdir bu yüzden Beşiktaş takımıyla yolları ayrılmıştır..

Batuhana şans verilmedi denilse de olayın aslı; mustafa denizli birçok kez kendisine hazır olmasını söylemiş o da kamplara katılmayarak,disiplinsiz hareketler yaparak bu isteğe kendince cevaplar vermiştir.

Sonuç olarak; hiçbir futbolcu Beşiktaş kulübünden daha değerli,daha üstün değildir...Her futbolcunun maddi bir değeri vardır ama Beşiktaş'ın değeri maddi bir değerle kıyaslanamaz...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi