7 Mayıs 2010 Cuma

Kewell Gerçeği...



"right now, ı think it's going to be very difficult," neeskens told the herald. "stage by stage he got better but then he fell back again. he chose to stop practising and take treatment but sometimes after three or four days and he stops treatment and starts training again, it comes back again." (neeskens)

'he started again with the team a week ago but now the second week he gets some pain and he didn't feel comfortable. tuesday, he stopped again and couldn't continue the work because it's too painful." (neeskens)

"ı don't know if he really is to make the world cup at this rate. first of all it's up to himself and the doctors in australia. ıf he cannot participate, it's a big loss for australia." (neeskens)

kewell will not play for galatasaray again this season

Türkçesi:

"yavas yavas iyi oluyordu harry ama sonra geri dustu. tedavi edilmeyi secti ama bazen uc dort gun tedavi gordukten sonra antremana katildigi zaman tekrar geri geliyor sakatligi."

"1 hafta once takimla birlikte calismalara basladi. simdi ikinci haftada ve bazen agri hissediyor ve kendisini iyi hissetmiyor. sali gunu antremanlari birakti cunki agrilari yuzunden devam edemiyordu. "

"dunya kupasina gidebilir mi bilemiyorum. katilamamasi avustralya icin buyuk bir kayip olacaktir."

kewell bu sezon galatasaray icin oynayamayacak.
Kewell ile ilgili açıklamalar bu şekilde..
Benim inandığım ya da inanmak istediğim gerçekler bunlar Kewell ile ilgili.Çoğu insan Kewell'ın dünya kupası için bilerek oynamadığını düşünüyor.Kewell gibi iş ahlakının ne kadar iyi olduğunu her fırsatta gösteren birinin ben böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.Keita'dan beklerim Elano'dan beklerim ama bunu Kewell'dan kesinlikle beklemem.

Galatasaray kewell için gerekli fedakarlığı yaptı.Kewell'da bunu hakediyordu zaten.Ama şimdi fedakarlık sırası kewell'da . Yıllık ücreti 2 milyon euro mu? Gidecek ben bu paraya yıllık 1 milyon euro'dan 2 yıl daha galatasaray'da oynarım diyecek ve sözleşmeyi imzalayacak.İşte o zaman Galatasaray taraftarının gönlünde yeri bambaşka olacak Kewell'ın. Haydi Kewell sıra sende , göster kendini.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi