28 Şubat 2010 Pazar

SoN ŞaMPiYoN TeKRaR HıZLaNMa ŞeRiDiNDe

Sezona kötü başlamıştı çifte kupalı şampiyon ama Ankaraspor ile birlikte 8 maçlık bir seri yakalamıştı Sir ün öğrencileri gelecek hafta itibariyle tekrar bu maçlara çıkacak ama bu seferki maçlar ligin sonuna yaklaştığımız düşünüldüğünde çok daha ölümcül ve stresli olacak..

Bugun, Kayserispor galibiyetiyle lige tekrar tutunan Beşiktaş haftaya da Ankaraspor ile hayali bir maç yapacak oradan gelecek 3 puanıda Beşiktaş hanesine eklediğimizde ve ertelenen İBB maçına da 3 puan yazdığımızda bu sene son şampiyon denilen KArakartal'a seneye de son şampiyon denilmesinin çokta zor olmadığını göreceğiz..

Bu arada Tello'nun nefis golünden de bahsetmek lazım muhteşem vurdu Şili'li ve çok zor geçmesi beklenen maçı 2.dakikada kopardı aldı..Şili'deki ağır depremin ardından bozulan psikolojiyse takımdaki yerini alması da Tello'ya dünkü maç için teşekkür etmemize yeter..teşekkürler atom karınca...

2 yorum:

unsalsinan dedi ki...

beşiktaş ın yarışta olması iyi olacaktır. zira fenerbahce- beşiktaş maçı var daha, galatasaray için olumlu bir gelişme :)

mcihan dedi ki...

ayrıca gs-fener maçı var bu maçın yüksek gerilimli geçeceğini düşünürsek 2 takımda gelecek haftalar için birçok cezalı oyuncuya sahip olacaklardır bu da kartal için ii bişey..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi