21 Şubat 2010 Pazar

Beşiktaş:1-1:Galatasaray...


Seyir zevki yüksek bir maçtı.İki takımın taraftarı takımları adına güzel futbol izlediler..İlk yarı maç ortada başladı ve 25 .dakikadan itibaren Beşiktaş vites yükseltti ve baskı kurdu Galatasaray kalesinde.Pozisyonlarda buldu Beşiktaş ama gol bulamadı.2. yarı baskı kurma sırası Galatasarayda idi ve Galatasaray Jo'nun da girmesi ile kurduğu baskıyı golle sonuçlandırmasını bildi.
Önce Arda sonra da Elano'nun sakatlık nedeni ile oyundan çıkması Galatasaray'ın oyunun kontrolünü kaybetmesine neden oldu.Daha sonra da Beşiktaş'ın organize olmayan atakları başladı ve duran toptan Leo Franco'nun hatası ile Beşiktaş gol buldu.

Beşiktaş - Galatasaray maçı 16
Maçta öne çıkanlar vardı.Bunlardan biri Keita - İbrahim üzülmez eşleşmesi idi.1-2 pozisyon dışında İbo Keita karşısında başarılı idi.Madrid gazisi Keita da maça yeterince ağırlığını koyamadı.

Lucas Neill - Emre Güngör tercihi Rijkaard için cesur bir tercihti.Çok iyi oynadı bu ikili.Özellikle Neill lider kişiliği ile savunmaya kişilik kazandırdı.Her geçen gün taraftarın gönlünü daha fazla fethediyor Lucas.

Orta sahada Elano her geçen gün ipleri biraz daha eline alıyor.Oyunun 2 yönünüde başarılı bir şekilde oynuyor Alman asıllı Brezilya'lı.Beşiktaşın iki Almanı karşısında ayakta kalmayı başardı Elano.Sene başında kendisini acımasızca eleştirenlerin bugün Elano'yu övmeleri Brezilya'lı milli oyuncunun başarısının göstergesidir.
Beşiktaş'ta Ekrem özellikle ilk yarıda Galatasary'ın zayıf sağ kanadında çok iyi işler yaptı.Nobre'ye gollük bir orta yaptı ama gel görki şans Galatasaray'ın yanındaydı.
Sonuç olarak 1-1 bu yoğun maç temposu ve eksikler içinde Galatasaray için iyi sonuçtur.Beşiktaş içinse hayal kırıklığı değildir ama Fenerbahçe ile de deplasmanda karşılaşacaklarını düşünürsek şampiyonluk yolunda önemli yara aldılar .

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi