21 Kasım 2009 Cumartesi

BuRaSı iNöNü oLuM :)

bir gün birisi size derbi nedir diye bi sorarsa bu maçın görüntülerini verin o da açsın izlesin..tam anlamıyla muhteşem bir derbiydi bu geceki..derbilerin olmazsa olmazları,olursa güzel olurları hatta yok artıkları 90 dakikaya sığdırıldı bu gece...


kırmızı kart vardı derbide,tribünler inanılmazdı(tribünler belki ilk defa bu kadar çok ıslıkladılar rakibi hep sözlü değildi coşkuları) zevkli,çekişmeli bir 90 dakka vardı veeee süper goller...


fink'in inanılmaz golü gecenin perdesini açtı muhteşem vurdu üstün alman teknolojisi ..alexede maç boyunca top göstermedi michael fink..

sonra

bobo sahne aldı drogbayı gördük sanki bir an dolmabahçede..o nasıl bir dönüş ve vuruş..luganonun onurunu,gururunu kırarak müthiş döndü ve güzel vurdu..volkanda topa eskortluk yaptı..

vee ibrahimmm üzülmezzzz...ibo görünümlü robben desek çokta abartmış olmayız herhalde..(bu gecelik tabi:))..hayatının en iyi maçını çıkardı belkide deli ibrahim ;ilerde geride ortada inanılmaz işlere imza attı..2 asist yaptı,çok güzel ortalar actı ve bana göre maçın adamıydı...


eğer ibrahim bugunkü oyununu avrupadaki herhangi bir takımda oynasaydı,türkiyeden de bi transfer heyeti kazara o maçı izlemeye gitmiş olsaydı..gelecek sezon ibrahim üzülmez 10 milyon dolara türkiyeye transfer edilir havaalanından tesislere omuzlarda getirilirdi:)..



ama avrupa öle parasını çope atmaz..adamlar ibrahim üzülmezin bi maçını daha izlemeyi akıl eder ve sonuç olarak üzülmez takımında kalırdı.


velhasılkelam muhteşem bir derbi izledik..beşiktaş 7 de 7 yaptı..fener için çok fazla bi kayıp diyemeyiz ama artık beşiktaşın soğuk nefesini ensesinde hissedecek..bugunden sonra ligde

şampiyonluk adayı sayısı da:3..


ayrıca beşiktaşı sosyal sorumluluk adı altında aldığı 'Mehmetçik Vakfı' reklamı içinde kutlarım...




















7 yorum:

Adsız dedi ki...

BURASI İNÖNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ..BURASIIII ÇARŞIIIIIIII BU SÖZLLERRRRRR YETERRRR EMİNİMMMM BU YAZIDAANN SONRAAAA...

gülizzz dedi ki...

bu senede BEŞİKTAŞ şampiyonluğun en güçlü adayı =))) SÜPPPPERRRR bi maçtı

Unknown dedi ki...

Kesinlikle muhteşem ve büyüleyici bir geceydi nefesimizin yettiği kadar bağırdık ve slogan attık kazım bundan sonra ayağını denk alsın çarşı heryerde.

Adsız dedi ki...

BEŞİKTAŞŞK (L) :D

Unknown dedi ki...

Bu satırları okurken maçı izlemiş gibi oldum. Bize bu zevki yaşattığın için teşekkürler beşiktaş teşekkürler M. Cihan

Unknown dedi ki...

evet gercekten tebrik ediyorum hakedilen mi macti ama rovansta kadikoyde bekleriz herkesi lig uzun daha yeni basladi:) gun gelir:))

Unknown dedi ki...

MAÇI izlemedim ama beşiktaşın yeneceginide hiç düşünmemiştim tebrik ederim...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Sitede Online Bulunma Süresi